Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار گلگیر از توابع مسجدسلیمان با اشاره به این‌که کم‌ترین خسارت وارد شده به منازل شهری و روستایی ایجاد شکاف‌هایی در درون خانه‌ها است، گفت: بین ۲۰ تا ۷۰ درصد از منازل شهری و روستایی دچار آسیب جدی شده‌اند. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، بیژن قنبری در جلسه شورای مدیریت بحران مسجدسلیمان که با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد اظهار داشت: این بخش در میان هفت شهرستان و از جمعیت بالغ بر 11 هزار نفر شهری، روستایی و عشایر برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که بخش گلگیر 186 روستای بزرگ و کوچک دارد بیان کرد: در میان این روستاها جاده‌های بسیار صعب‌العبور و مردمانی محروم وجود دارد.

بخشدار گلگیر از توابع مسجدسلیمان خاطرنشان کرد: سازماندهی مشکلات مسجدسلیمان و بخش‌های مختلف آن نیازمند عزم ملی است. کم‌ترین خسارت وارد شده به منازل شهری و روستایی ایجاد شکاف‌هایی در درون خانه‌ها است.

وی با اشاره به این‌که بین 20 تا 70 درصد از منازل شهری و روستایی دچار آسیب جدی شده‌اند، خاطرنشان کرد: از مسئولان درخواست داریم تا دستورات لازم برای رسیدگی ویژه به مناطق مختلف صورت گیرد.

اهواز|پس‌لرزه‌ها در مسجدسلیمان امکان تخریب گسترده منازل را به وجود می‌آوردزلزله 4.1 ریشتری دوباره مسجدسلیمان را لرزاندخوزستان| خدمات‌رسانی هلال احمر به بیش از 1000 نفر از حادثه‌دیدگان زلزله مسجدسلیمان

قنبری عنوان کرد: با اعطای وام 5 میلیون تومانی بلاعوض و دیگر اقلام دردی برای مردم شهرستان دوا نمی‌شود و منازل به دلیل جابه‌جایی شهرستان، مردم نتوانسته‌اند خانه‌های خود را ساماندهی کنند و با توجه به بافت فرسوده زلزله آسیب جدی به منازل وارد شد.

بخشدار گلگیر از توابع مسجدسلیمان با بیان این‌که زلزله 5.7 ریشتری هشداری برای مسئولان بود تا برنامه‌ریزی لازم انجام شود، گفت: مدیران کشوری و استانی برنامه‌ریزی لازم برای برطرف کردن مشکلات مردم دردکشیده انجام شود. اقدامات اولیه برای زلزله‌زدگان ارائه شده اما انتظار رسیدگی به درد را مردم داریم.

به گزارش تسنیم زلزله روز گذشته مسجدسلیمان با قدرت 5.7 لیشتر سبب تلفات مالی و فیزیکی به منازل مردم شده و براساس آخرین آمار 120 نفر مصدوم شده‌اند تاکنون 20 پس‌لرزه در این شهرستان اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر گزارشی از آخرین فعالیت‌ها در زمینه ایجاد زیرساخت‌های مناسب پیرامون ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در دوره مدیریت شهری کنونی ارائه کرد و گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

او ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و... در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵ ، ۱۱ ، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت.

همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

او افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا(س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 850364 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خدمات شهری شهرداری تهران آسیب اجتماعی

دیگر خبرها

  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • فوت ۳۹ نفر در حوادث جوی از ابتدای سال تا ۱۵ اردیبهشت
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • آوارگی صدها خانواده براثر سیلاب در غور