Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد، امام جمعه اهواز در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۴ مردادماه اهواز بیان کرد: معراج صرف بیان یک قصه نیست و همانگونه که حضرت پیامبر سیر زمینی و آسمانی داشتند مهم است که ما هم در همان مسیر در حد توان خودمان قرار بگیریم.

وی با بیان اینکه ما هم باید ویژگی‌های وجود مقدس پیامبر را دارا باشیم، ادامه داد: پیامبر خدا دارای اسرا(سیر زمینی از مسجد الاقصی به مسجد الحرام و از آنجا به سدره المنتهی) و معراج (عروج از آسمان به زمین) بودند؛ ما هم باید همین ویژگی‌ها را دارا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماز سوغات پیامبر است و همانگونه هم نماز باید ما را به معراج برساند.

موسوی فرد گفت: همچنان مناطق سیل‌زده باید مورد توجه باشد. هموطنان در مسجدسلیمان پس از زلزله دچار آسیب شدند و بر عهده مردم و مسئولان است که به آنها توجه داشته باشند. 

امام جمعه اهواز افزود: ۵ هزار معلم بلاتکلیف هستند که در صحبتی که با سرپرست وزارت آموزش و پرورش داشتم گفته شد که این موضوع باید از محل شورای اسلامی حل شود. اکنون ۲۰۰ کارگر مترو سرگردان هستند و باید مشکلات آنها برطرف شود.

وی با اشاره به چهلمین سال از اقامه اولین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی، گفت: ارتباط مستحکمی بین نماز جمعه و ولایت است. اولین کار پیامبر در بدو ورودشان به مدینه پرداختن به اقامه نماز جمعه بود. نماز جمعه شأن ولایت است و فهم معنای ولایت، حلال همه مشکلات است. گرفتاری‌های جهان اسلام به این نکته ارتباط دارد که ما باید برای رهایی از آنها معنای ولایت را خوب بفهمیم.

موسوی فرد افزود: ما گمان می‌کنیم که اگر در شادی ائمه اطهار(ع) شاد باشیم و در غم آنها اشک بریزیم همان ولایت است البته اینها لازم است اما کافی نیست. اشک ریختن تمام ولایت نیست. از ویژگی‌های جامعه اسلامی این است که در یک نقطه متمرکز که همان ولایت است متحد شویم. تمام هراس دشمن از همین یک جمله است. 

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان سیاست و اقتصاد نماز جمعه مسجدسلیمان زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۲۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟

مردم ریشه و علت گرفتاریشان را باید بفهمند. ریشه گرفتاری مردم این است که با خدا کاری ندارند.

به گزارش ایسنا، یک حدیث از امام صادق علیه السلام است که حضرت می فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَالدُّنیا أَکبَرَ هَمِّهِ». کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش دنیا و پول و … بوده و به فکر نماز نباشد به سه تا مصیبت گرفتار می‌شود:

اول: «جعل الله الفقر بین عینیه»، خداوند فقر را مقابل دو چشمش می آورد.

دوم: قلبش پر از غم و غصه می شود.

سوم «شتّت عمله»، کارهایش پراکنده می شود. از این اداره به آن اداره. از این آسانسور به آن اسانسور. به هر دری که می زند نمی‌شود. ده سال است که اختلاف ملکی دارد. هنوز حل نشده. چرا ؟ چون به فکر دنیاست.

در ادامه امام صادق(ع) می‌فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَ الآخرة أَکبَرَ هَمِّهِ»، کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش آخرت باشد برنده است. مثل راننده تاکسی که اول ظهر کنار خیابان پارک می کند تا نماز اول وقت بخواند. با اینکه در آن ساعت اگر بخواهد مسافر ببرد. مسافر زیاد است و درآمدش هم زیاد است. اما با این حال تاکسی را نگه می‌دارد به مسجد می رود و نماز جماعتش را می خواند. بعد سوار می شود و مسافر می‌برد.

افرادی این چنین که مقید به نماز اول وقت هستند «جَعَلَ اللَّهُ الْغَنَاءَ فِی قَلْبِهِ» خداوند غنی و بی نیازی را در قلبشان قرار می‌دهد. یعنی چشمش سیر می‌شود.

همانند «اشیخ محمد حسین زاهد» که چیزی نداشت. اما هر وقت از او می پرسیدی حال شما چه طور است ؟ دو سه بار پشت سر هم می گفت: الحمدلله.

یک الحمدللهی می گفت مثل اینکه همه تهران برای اوست. حالا چیزی هم نداشت. دو اتاق اجاره کرده بود ماهی بیست تومان. گلیم هم زیر پایش بود.

مردم ریشه و علت گرفتاریشان را بفهمند. ریشه گرفتاری مردم این است که با خدا کاری ندارند.

منبع: بررسی گناهان کبیره در مواعظ ایت‌الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ،1395 ، ص 44 و 45

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه